Live Report | Metal Noise II - 03 Jan 2012 - Nicosia Cyprus


Με επιτυχία στέφθηκε το Metal Noise II

Για δεύτερη συνεχή χρονιά αρχές του νέου χρόνου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και το Mental Noise στις 3 Ιανουαρίου με τους Ελληνες Crimson Fire να είναι το κερασάκι στην τούρτα αυτού του μίνι φεστιβάλ. Η αργοπορημένη προσέλευσή μας στην «Αυλαία» σήμαινε ότι χάσαμε τους Irresolutes και προλάβαμε τους νεαρούς Metal Blade μόλις στα τελευταία κομμάτια τους. Ακολούθησαν οι επίσης νεαροί Κύπριοι Serpent Teeth που πήγαν πολύ καλά, αλλά χρειάζονται να συνεχίσουν με σκληρή δουλειά. Πέραν από την όρεξή τους από το σχήμα ξεχωρίζει και η υποσχόμενη φωνή του τραγουδιστή τους.

Τη σκυτάλη πήραν οι Κύπριοι Lethal Saint που με ένα demo, ένα δίσκο και ένα single στις αποσκευές τους έσπειραν τον πανικό. Κάλλιστα θα μπορούσαν να κλείσουν αυτό το μίνι φεστιβάλ με το παραδοσιακό τους metal να ακούγεται ακόμη πιο δυναμικό επί σκηνής και με τον τραγουδιστή του σχήματος να δίνει τα πάντα. Απολαυστικό και μεταλικότατο το υλικό τους που συνοδεύτηκε και με μια διασκευή στους θρυλικούς Accept. Συγκεκριμένα οι Lethal Saint έπαιξαν: 

Saint Strikes Back
Hangin by your balls
Thunder Strikes
Rock n’ roll Survivor
Out for the kill
Heavy Metal Knights
Restless and wild (διασκευή Accept)
Midnight Warriors
Chains of the devil.

Επί σκηνής ακολούθως βρέθηκαν οι Ελληνες Crimson Fire για τη δεύτερή τους ζωντανή εμφάνιση στη Λευκωσία. Πολύ καλοί για άλλη μια φορά μας έστρεψαν πίσω στη δεκαετία του ’80 παίζοντας όλα τα κομμάτια από το δίσκο τους Metal is back, αλλά και νέα κομμάτια και διασκευές σε Heir Apparent, Ozzy Osbourne και Riot. Οι Crimson Fire  έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την πετυχημένη δεύτερη προσπάθεια του Mental Noise με το εξής πρόγραμμα: 

Let there be war
Midnight strike
Burn the ground
Vengeful spirit
Hands of destiny (διασκευή Heir Apparent)
Violent game
Metal is back
Bark at the moon (διασκευή Ozzy)
Metal Soldiers (διασκευή Riot)
Master your destiny
We go
Born 4 metal
The prophet’s gaze
Crimson fire

Νικόλας Νικόλα
(Από Χαραυγή)

Comments