Live Report | Mental Noise @ Avlea, Nicosia-Cyprus, 02 January 2011


Report taken from the #forum#
-Valkyries-
-Frozen Illusion-
-Serpent Teeth-
-Arryan Path-

Η βραδιά εξεκίνησε με ένα τεράστιο αρνητικό στοιχείο.
Επεριμέναμε στη πόρτα μες τη κρυάδα πάνω που 1μιση ώρα για να ανοίξουν οι πόρτες!!!!
Επεράσαν οι 9 για να μπούμε μέσα...

Αλλά η αναμονή άξιζεν τον κόπο!!!!!

Η έκπληξη της βραδιάς για μένα ήταν οι Frozen Illusion....
Άκουσα τους και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΦΙΕΝ Ο Κ*ΛΟΣ ΜΟΥ με την απόδοση τους!
Ο τραγουδιστής, που αργότερα έμαθα ότι είναι σχεδόν τυφλός (ΜΕΓΑ RESPECT!!!!) έχει τεραστίων διαστάσεων λαρύγγι, που μπόρεσε να τραγουδήσει από βόθρικες φωνές τύπου Chris Barns, μέχρι High Pitched!!!!
Έχω να τους κάνω μια πρόταση, ΑΦΟΣΙΩΘΕΙΤΕ περισσότερο στο DOOM!!!!
To Doom κομμάτι που έπαιξαν, με τις αρρωστημένες κραυγές στο τέλος του με άφησε με το στόμα ανοικτό όπως και τους τριγύρω μου.
Στα γρήγορα κομμάτια δεν τους βγαίνει και τόσο (π.χ το Breakin The Law δεν μου άρεσε) γι'αυτο DOOM ALL OVER THE WORLD!!!!

Οι Valkyries πρέπει να κάμουν αλλο 100 πρόβες πριν να ξανακάμουν εμφάνιση σε venue, εθύμισε μου χορωδία σχολείου...

Οι Serpent Teeth είχαν πολλά θετικά, γαμάτη μουσική, ριφφοκαταστάσεις, γαμάτα φωνητικά και κιθαριστικές εναλλαγές μεταξύ 2 πολλά υποσχόμενων πιτσιρικκάδων. Λίγη βελτίωση στο μπάσο μου φάνηκε αναγκαία...
Ένα όμως αρνητικό... Ο ενθουσιασμός είναι καλός, αλλά το σημείο που ξεπερνάει την αυτοεκτίμηση και γίνεται σουπερσταρισμός εμένα προσωπικά μου βαράει στο κεφάλι!!!!!!
Συνεχίστε ζωντανά, ποιοτικά, με την μουσική πάνω από όλα και αφήστε για λίγο στο πλάι το σουπερσταριλλίκι και αφοσιωθείτε στο να γ*μάτε φλώρους με μουσικές αντεροκαταστάσεις!! Μ'άρεσε και το DEMON Razz

Τώρα για τους Arryan Path λίγο πολύ τα ξέρετε...
Προσωπικά πρόκειται για την αγαπημένη μου μπάντα από την Εναλίαν Γήν. Εννοείται τέρμα μπροστά φάτσα-φάτσα με τον Λεπτό, να μήν χάνω λέξη από το λαρύγγι του!
Από παλιές εκτελέσεις όπως "Piri Reis", "Libaration Song", "Epic Of The Sorrowful Argonaut" μέχρι τα πρόσφατα κυκλοφορημένα κομμάτια "The Blood Remains On The Believer" "Minas Tirith", "Angel With No Destination" η μπάντα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα! Deliverin' HEAVY METAL με ΛΥΡΙΣΜΟ!!
Χαίρομαι που έπαιξαν και στο Νησί μας το Alexander The Great ενσωματωμένο στο "Road To Macedonia" (είχα την ευκαιρία να το δώ και στη Θεσσαλονίκη) όπως επίσης χαρούμενο με άφησε η εκτέλεση του "Heart Of Steel" της αγαπημένης μου μπάντας!

Σε γενικές γραμμές Metal On Metal!!!!!
Μου άρεσε επίσης το γεγονός ότι το 70% των παρεβρισκομένων ήταν άγνωστες φάτσες πιτσιρικκάδων που δεν είδα πουθενά ξανά... Που κρύβεστε ολλάν? Εφκάτε πόξο να σας δούμεν! Twisted Evil

Τάδε Έφη Starchild

Comments