Cy-Metal.com 3 Years Anniversary Party!! 19 July 2012, Rolling Stone Rock Bar

Με αφορμή τα τρία χρόνια Cy-Metal.com διοργανώσαμε ένα Metal Party στο Rolling Stone Rock Bar στη Λεμεσό. Τη μουσική ανέλαβα εγώ μαζί με τον Μάριο "Diavolo" και στις 21:00 περίπου ξεκίνησαν τα πρώτα τραγούδια να αντηχούν στους τοίχους του Rolling και στα αυτιά των πρώτων ακροατών που σιγά σιγά έφθαναν.

Μέχρι πρίν η ώρα να φθάσει τις 23:00 το μπαράκι ήταν κατάμεστο από κόσμο, με περισσότερα από 100 άτομα να κτυπιούνται με κομματάρες από ολόκληρο το φάσμα του "σκληρού" ήχου. Μουσικές αμφιταλαντεύσεις από Hard N Heavy μέχρι Black/Death, από Maiden και Priest σε Gojira και Cannibal Corpse!


Στις 1:00 το πρωί έγινε και η κλήρωση στην οποία αρκετοί παρεβρισκόμενοι κέρδισαν CDs του Cyprus Metal Scene United Compilation, όπως επίσης CDs και βινύλια προσφορά του Agrinon Distro, Μπλούζες Oblivion που μας πρόσφερε το συγκρότημα, μπλούζες Cyprus Metalhead, και τέλος μία πρόσκληση στο 2ήμερο Power Of The Night Festival.

Ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι βρεθήκαμε με αρκετούς παλιούς γνωστούς και τα είπαμε(ήπιαμε), αλλά ακόμη πιο ευχάριστο ήταν οι νέες γνωριμίες με άτομα που δεν είχε τύχει να τα πούμε (πιούμε)!

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους και υποσχόμαστε κάτι τέτοιο να ξαναγίνει σύντομα.

Άπειρες ευχαριστίες στον Μάριο "Diavolo" Προκοπίου καθώς και στους Κώστα, Χάρη και υπόλοιπους φίλους από το Rolling Stone Rock Bar για την τέλεια συνεργασία, στον Delivera με τα σουβλάκια (έν επαίζουνταν), στους χορηγούς των δώρων της βραδιάς Agrinon Distro, Oblivion band και Power Of The Night Festival και τον Αντρέα "Skyflat" Μπενάκη που δεν νώθει τζιε με ανέχεται παρανοημένος!

Εννοείτε Mighty Hails στους γνωστούς θαμώνες του Cy-Metal.com Μάνος, Βακανούλλης, Κότσιος, Λόκης Μαρνέρος, Άγγελος ΓουάηςΚράη, Πίππερμαν, στους Άδωνη και Αρσένη από Frozen Winds, σε όλους τους Λευκωσιάτες που άφησαν τα λημέρια τους και ήρθαν να γουστάρουν μαζί μας, στους Παφίτες που πέρασαν τα σύνορα για αλητείες, σε όσους έπιασαν λεωφορείο για να έρθουν και περίμεναν το χάραμα για να επιστρέψουν πίσω και τέλος σε όλους τους Λεμεσιανούς που ήταν αρκετά φιλόξενοι!

Φωτογραφίες από το πάρτυ θα βρείτε στο άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.394645013930101.88015.270929596301644

Long Live The Cyprus Metal Scene

Μιχάλης "Starchild" Μπενάκης