Live Report | Rolling Metal Feast 2011 Limassol-Cyprus 03-04 January 2011

Second Day
-Temple Of Evil-
-Stormcast-
-Frozen Winds-
Κουττούτζιν Event το εψεσινόν!!

Η αυλαία άνοιξε με τους Temple Of Evil που έδωσαν μια πολύ καλή εμφάνιση άν και αδικήθηκαν από τον ήχο (το αιώνιο πρόβλημα που βασανίζει τις μπάντες!)
Μπράβο στον Αλέξανδρο που έδωσεν τον καλύτερο του εαυτό για να καλύψει το κενό που δημιούργησε ο piperman.
Temple Of Evil Setlist


Τα ηνία ανέλαυαν οι Stormcast. Ωραίες συνθέσεις με τις κιθάρες και τα φωνητικά του Mike να ακούγονται ΜΠΑΜ! Ρε Mike είσαι μια πίεση!!! Νιώθεις τζίνο που κάμμεις ως το κόκκαλο!!!!
Stormcast Setlist

Τέλος, οι Frozen Winds, τους οποίους ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία να απολαύσω Live! Και έχω να πω ότι ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΙ!!!
Αυτό με το οποίο μπορώ να τους χαρακτηρίσω είναι BLACK METAL ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ!!!!!
Επαγγελματισμός, αρρωστημένες μαυροκαταστάσεις, σκοτεινές μυστικιστικές τελετουργίες συνοδευόμενες από ένα πορωμένο κοινό και μια αιθέρια φωνή που με άφησε με το στόμα ανοικτό. Πού ήταν κρυμμένη αυτή η Ξένια τόσο καιρό????? (Ο Loki είπε "Μες το forum" Razz )
Πήρα το 1ο τους demo και περιμένω το 2ο εναγωνιωδώς. Γνώρισα και τους Αρσένιο και Άδωνη, και ξαναβρέθηκα μετα που τόσα χρόνια με τον Deathriser!!
Frozen Winds Setlist

Σε γενικές γραμμές ένα ωραίο-πετυχημένο event, με τον κόσμο να γουστάρει και όποτε ο Άδωνης εφώναζε "Παίξετε ξύλο" να δέρνουνται πουκάτω σε σημείο κάποιος να σιήσει το μμάτι του (ή την κκελλέν του, έν αθυμούμαι)!

Πάντα τέτοια, CYPRUS METAL SCENE UNITED!!

Εχαροποίησε με το γεγονός ότι είδα μέλη που Sonik Death Monkey/Lethal Saint/Hardraw/Vomitile/Blynd να στηρίζουν, και όλους τους γνωστούς θαμώνες του forum (Loki "a.k.a. Limmasolian GPS", moshrethymno, ornlu, gravecross, LowD,cotsios616...)

Michalis "Starchild" Benakis

Comments